Rioolinspectie Steinderweg

Donderdag 1 juli 2021

Op maandag 5 juli t/m dinsdag 6 juli zal er in opdracht van de gemeente Stein door de Firma van de Kreeke rioolwerkzaamheden aan de Steinderweg te Elsloo worden uitgevoerd.

De werkzaamheden bestaan uit het reinigen en inspecteren van de riolen en duikers die gelegen zijn in de Steinderweg tussen huisnummer 1 en 34.

• De werkzaamheden worden begeleid door verkeersregelaars, zij zullen zorgen voor veilige werksituatie en de doorstroming van het verkeer.
  • Auto’s kunnen niet geparkerd worden bij putdeksels. Alleen dan kan de riolering namelijk goed worden bereikt.
  • De aanwonende zullen middels een brief op de hoogte worden gesteld over de werkzaamheden.

afbeelding rioolinspectie

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.