Gemeente doet aangifte van diefstal en vernieling kunstgrasveld

Vrijdag 11 juni 2021

Donderdag 10 juni jl. is de diefstal en vernieling van een stuk kunstgrasveld geconstateerd bij Sportcomplex Mergelakker in Catsop. Aan dit sportcomplex vinden sinds een paar weken renovatiewerkzaamheden plaats. De gemeente doet van dit voorval aangifte bij de politie. Daarnaast moet het plaatsen van een mobiele camera op locatie herhaling voorkomen.

Triest

Wethouder Gina van Mulken: ‘Triest dat we dit hebben moeten constateren. Van diefstal en vernieling van gemeentelijk eigendom wordt altijd aangifte gedaan bij de politie. Dit zodat de herstelkosten indien mogelijk verhaald kunnen worden op de dader(s).’ Dit voorval leidt vooralsnog niet tot vertraging van het renovatieproject.

Oproep richting omwonenden

Vanwege de omvang van het gestolen stuk kunstgras, zo’n 20 vierkante meter met een geschat gewicht van 300 kg, wordt omwonenden gevraagd om opvallende zaken (wellicht vastgelegd op camera) te melden bij de politie via het algemeen telefoonnummer 0900-8844. Dit betreft in eerste instantie de straten ’t Kempken, Mergelakker en de Veestraat. Het voorval heeft zich waarschijnlijk voorgedaan op donderdag 10 juni jl. tussen 14.00 en 18.00 uur.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.