Jongerenlintje 2021: nomineer en eer een toffe peer!

Dinsdag 9 maart 2021

Vorig jaar hebben we onze eerste jongerenlintjes mogen uitreiken. Ook dit jaar zijn we op zoek naar jongeren die het verschil maken.Ken jij iemand die zo’n lintje zou moeten krijgen? Bekijk dan op onze jongerenlintje pagina de voorwaarden en hoe het werkt.

Iemand voordragen is simpel. Dat kan via dit formulier. Jouw voordracht moet vóór 5 april 2021 zijn ingediend.

Kijk voor meer informatie op gemeentestein.nl/jongerenlintje 

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.