Werkzaamheden parkeerplaats winkelcentrum Stein

Woensdag 3 februari 2021

Op donderdag 4 en vrijdag 5 februari worden er werkzaamheden uitgevoerd op de parkeerplaats van het winkelcentrum in Stein.

Het gaat om werkzaamheden aan enkele parkeervakken en de inrit bij de Jumbo. Op deze 4 en 5 februari zijn dan ook een aantal parkeerplaatsen niet beschikbaar. Daarnaast is het niet mogelijk om gedurende deze twee dagen de inrit aan de kant van de Jumbo te gebruiken. De inrit aan de kant van de Aldi blijft wel beschikbaar om de parkeerplaats te bereiken.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.