Hart-onder de-riem-actie met goudbekroonde Steinse speculaas

Vrijdag 4 december 2020

Steinse ondernemers excelleren! Zo ook Bakkerij Dukers uit Stein. Recent is hun speculaas met goud bekroond door het Nederlands Bakkerij Centrum. Zo’n prestatie laten we in onze gemeente niet zomaar voorbij gaan. Anita en Raymond Dukers ontvingen felicitaties en complimenten van wethouders Natascha Wingelaar en Hub Janssen. En om iedereen mee te laten delen in dit eetbare succes ontvangen alle bewoners van de vier Steins woonzorgcentra een pak van deze goudbekroonde speculaas. Tevens ontvangen alle gezinnen die gebruik maken van de lokale voedselbank een pak. Wethouder Natascha Wingelaar: ’We zijn trots op ondernemers en onze waardering daarvoor dragen we uit. We bieden deze lekkernij aan als blijk van medeleven en als hart onder de riem in deze bijzondere en voor veel inwoners moeilijke tijd. Juist nu!’

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.