Afvallocatie oud papier, PMD en tuinafval tijdelijk verplaatst

Donderdag 22 oktober 2020

Sinds april 2020 is er een tijdelijke locatie ingericht voor oud papier, PMD en grof tuinafval naast de parkeerplaats van het gemeentehuis. Het college heeft besloten dat deze situatie nog langer blijft bestaan. Om deze locatie begaanbaar en veilig te houden, is het noodzakelijk om deze locatie te asfalteren. De asfalteringswerkzaamheden staan gepland vanaf woensdag 28 oktober 2020 en zijn gereed op maandag 2 november 2020.

Tijdelijk verplaatsen afvallocaties

Tijdens de werkzaamheden worden de inzamelmogelijkheden voor oud papier, PMD en grof tuinafval tijdelijk verplaatst. Van 28 oktober t/m 2 november kun je met je grof tuinafval terecht op de parkeerplaats aan de Dieterenstraat. De containers voor PMD en oud papier worden verplaatst naar de bezoekersparkeerplaats van het gemeentehuis. Zie ook bijgevoegde afbeelding.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.