Afvallocatie oud papier en PMD verplaatst

Donderdag 30 juli 2020

Vanaf vrijdag 31 juli worden de afvalcontainers voor oud papier en PMD verplaatst. Ver gaan ze echter niet, ze komen te staan naast het depot voor tuinafval (ca. 50 meter verderop). Voor het inleveren van je oud papier en PMD afval moet je dus nog steeds aan de bezoekerszijde van het gemeentehuis zijn. Medewerkers van RWM en extra bebording geven de nieuwe locatie duidelijk aan.

Parkeerdrukte

Reden voor het verplaatsen van de containers is de parkeerdrukte rondom het gemeentehuis. Door de schoolvakanties en het zomerse weer is het druk bij het Steinerbos. Door de containers te verplaatsen worden onveilige verkeerssituaties voorkomen en meer ruimte geboden aan bezoekers van het Steinerbos.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.