Verklaring omtrent gedrag

Let op

Voorkom extra kosten en vraag op de website van de gemeente Stein jouw VOG aan. 

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of organisaties kunnen om een VOG vragen. Bijvoorbeeld als je in de kinderopvang of het onderwijs gaat werken, maar ook als je een wapenvergunning aanvraagt.


Verklaring omtrent gedrag aanvragen met DigiDOf maak een afspraak

Wat je moet weten

Je moet de VOG rechtstreeks bij Dienst Justis aanvragen als je niet voorkomt in de Basisregistratie Personen (BRP) of als je geen vaste woon- of verblijfplaats hebt.

Als de aanvraag VOG (fysiek of digitaal) na indienen niet compleet is wordt je in de gelegenheid gesteld om de ontbrekende stukken aan te leveren. Het is dan niet mogelijk om geld terug te ontvangen.

Let op:

Vanaf 1 september 2022 accepteren wij alleen nog de meest actuele versie van het aanvraagformulier VOG:  juni 2022

Meenemen

  • Een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier VOG. Dit aanvraagformulier krijg je van je werkgever of download digitaal het formulier.

Nederlandstalig formulier

Engelstalig formulier

  • Een geldig identiteitsbewijs, zoals paspoort of rijbewijs. Machtig je iemand? Dan neemt deze een schriftelijke machtiging mee en zijn of haar eigen identiteitsbewijs
  • Je betaalt contant of per pin

Kosten

Soort Prijs 2024
Verklaring omtrent gedrag € 41,35


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.