Stimuleringsregeling toerisme

Steinse ondernemers, verenigingen en instellingen in de toeristisch-recreatieve sector kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage van de gemeente. Het budget is specifiek bedoeld voor activiteiten en initiatieven die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van toerisme onder de noemer van ‘Stein stil genieten’ en het ‘Hart van de Maasvallei’. Dit geldt ook voor afgeleide thema’s zoals Maascultuur, Maasvaart, streekproducten en cultuurhistorie (zoals Bandkeramiek).

Nieuw onderdeel van de regeling is dat ook een bepaalde bijdrage mogelijk is voor het realiseren van één of meerdere oplaadpunten bij een horeca aangelegenheid, verblijfsaccommodatie, museum, multifunctionele accommodatie, of een andere winkellocatie waar veel (recreatieve) fietsers gebruik van kunnen maken. Voor de stimuleringsregeling wordt tot en met 2024 jaarlijks 40.000 euro ter beschikking gesteld. Samen versterken we het toeristisch profiel van onze gemeente!

Lees hier meer over de stimuleringsregeling. (PDF, 222.0 kB)

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Bram Lemmens via bram.lemmens@gemeentestein.nl of Tom Heijnens via tom.heijnens@gemeentestein.nl.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93