SportContrainer

De SportContrainer is een zeecontainer die is omgebouwd tot mobiele sportopstelling. Deze biedt eindeloos veel mogelijkheden om te bewegen en trainen. Denk aan bootcamp, crossfit, buiten fitness, obstacle run of survival.

Regelmatig verhuist hij naar een andere locatie, zodat zoveel mogelijk inwoners hier gebruik van kunnen maken. Om je kennis te laten maken met de mogelijkheden, bieden professionele beweegaanbieders de komende periode gratis lessen aan. Check hiervoor het lesaanbod, of ga zelf aan de slag met behulp van instructievideo’s.

Momenteel staat de SportContrainer in Nieuwdorp, bij Buurtcentrum Nieuwdorp aan de Bergènkenstraat 1. Trek je sportkleding aan en doe mee!

De poort staat elke dag open van 8:00 uur tot 21:00 uur. Bij activiteiten van het buurtcentrum is de poort langer open.

Sportcontrainer Nieuwdorp locatiekaartje

Deel en win

Deel sportieve actie foto’s en video’s met ons via social media. Vergeet niet om @Gemeente_Stein en #SportContrainerStein te vermelden. Regelmatig belonen we de leukste post met een mooie prijs!

Spelregels

  • Houd het gezellig: iedereen mag meedoen
  • Houd het leuk: voorkom overlast voor de buurt
  • Houd het veilig: gebruik is op eigen risico
  • Houd het schoon: laat geen rotzooi achter
  • Houd het heel: verniel niets

Heb je vragen en of opmerkingen over de SportContrainer of sportattributen? Meld deze dan via Frank.vandenBoomen@gemeentestein.nl