SportContrainer

De nieuwe SportContrainer van de gemeente Stein staat vanaf 5 juli in het Molenpark in Urmond. Je vindt hem tegenover tennisvereniging LTC Urmond, aan de Swentiboldlaan 29. Hier zal de Contrainer ongeveer 3 maanden blijven staan. In de tussentijd gaan we weer met jouw hulp op zoek naar een andere geschikte plek in onze gemeente. Zo hopt de Contrainer van de ene naar de andere buurt zodat iedereen deze kan ontdekken.

De SportContrainer is een container die is omgebouwd tot mobiele sportopstelling. Deze biedt eindeloos veel mogelijkheden om te bewegen en trainen. Denk aan bootcamp, crossfit, outdoor fitness, obstacle runs of survival. Professionele beweegaanbieders: Anytime Fitness Stein, URfit en DOQUE bieden er de komende periode gratis lessen aan. Houd onze website in de gaten voor het lesaanbod en programma.

Loop je hiervoor warm? Trek je sportschoenen aan en maak kennis met de SportContrainer.

Sportcontrainer Urmond locatie 2022

Deel en win

Deel sportieve actie foto’s en video’s met ons via social media. Vergeet niet om @Gemeente_Stein en #SportContrainerStein te vermelden. Regelmatig belonen we de leukste post met een mooie prijs!

Spelregels

  • De SportContrainer is gratis en op elk moment te gebruiken
  • Heb je vragen en of opmerkingen over de SportContrainer of sportattributen. Meld deze dan via: Frank.vandenBoomen@gemeentestein.nl
  • Het gebruiken van de SportContrainer is op eigen risico
  • Gebruik de SportContrainer op een nette manier.