Reconstructie rotonde Steinderweg

Op 13 mei start de gemeente met de aanleg van een nieuwe rotonde aan de Steinderweg/Michiel de Ruyterstraat/Sanderboutlaan. De huidige rotonde met drie aansluitingen wordt vervangen door een nieuwe rotonde met vier aansluitingen. De Steinderweg, die nu aansluit op de Michiel de Ruyterstraat, wordt rechtstreeks op de nieuwe rotonde aangesloten. Naar verwachting zullen de werkzaamheden voor de bouwvak zijn afgerond.

Verkeersmaatregelen

Tijdens de uitvoering is rechtstreeks autoverkeer mogelijk van de Sanderboutlaan richting Beek en omgekeerd. Het autoverkeer van en naar Elsloo wordt omgeleid via de rotonde aan de Koolweg. Middels borden worden de omleidingsroutes duidelijk aangegeven. Voor de fietsers worden aparte omleidingen ingesteld. 

Meer informatie

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Strabag. Voor actuele informatie, vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kunt u de STRABAG Omgevingsapp gebruiken. Deze app is gratis te downloaden in de Play Store (Android) en App Store (Apple). Of neem contact op met uitvoerder Lars Koumans via 06 653 827 853.

De contactpersoon vanuit de gemeente is Rob Geraedts, hij is bereikbaar op telefoonnummer 046 435 92 77.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93