Politiesteunpunt in Stein

Het politiesteunpunt gevestigd in het Steinse gemeentehuis. Dit steunpunt is een uitvalsbasis voor de wijkagenten van Stein en andere politiemedewerkers die werkzaam zijn het Basisteam Westelijke Mijnstreek. Wijkagenten gebruiken het steunpunt als werkplek tijdens hun dienst en staan daardoor dichtbij inwoners. In het steunpunt kun je er (bij voorkeur) op afspraak terecht voor het doen van aangifte, melding, een advies of een gesprek.

Contact

Je kunt in contact komen met de Politie via 0900-8844.

Aangifte doen.

Je kunt kiezen om aangifte te doen via internet of de telefoon, of bij het polititesteunpunt. Op www.politie.nl/aangifte kun je lezen hoe aangiftes gedaan kunnen worden.

Openingstijden politiesteunpunt

Het steunpunt is iedere maandag en donderdag van 09:00 tot 12:00 uur en op woensdag van 14:00 tot 17:00 uur geopend. Om te voorkomen dat inwoners lang moeten wachten, wordt geadviseerd telefonisch een afspraak te maken via het algemene nummer van de Politie 0900-8844. Wanneer de weg naar het gemeentehuis wegens persoonlijke redenen te moeilijk of onmogelijk is, kan de Politie ook bij inwoners thuis de aangifte opnemen of het gesprek voeren. Buiten deze openingstijden kunnen inwoners ook terecht bij het Politiebureau van het Basisteam Westelijke Mijnstreek in Sittard (Stationsplein 18).

Contactmogelijkheden

Bij spoed: Bel 112.
De politie of een wijkagent spreken, maar geen spoed? Bel 0900-88 44.
Een wijkagent mailen? Mail via wijkagentenstein@politie.nl
Digitaal aangifte doen? Kijk op www.politie.nl/aangifte