Politiesteunpunt in Stein

Het politiesteunpunt in het gemeentehuis in Stein is een uitvalsbasis voor de wijkagenten van de gemeente Stein die werkzaam zijn voor het Basisteam Westelijke Mijnstreek.

De wijkagenten gebruiken het steunpunt als werkplek tijdens hun dienst en staan op deze manier dicht bij de inwoners. In het steunpunt kun je terecht voor het doen van een melding, een advies of een gesprek.

Openingstijden

Het politiesteunpunt is iedere dinsdag- en donderdagochtend geopend van 09.00 tot 12.00 uur. Het maken van een afspraak met de wijkagent kan via het e-mailadres wijkagentenstein@politie.nl. Je kunt ook zonder afspraak langskomen, maar mensen met een afspraak gaan voor.

Buiten deze openingstijden kunnen inwoners ook terecht bij het politiebureau van het Basisteam Westelijke Mijnstreek in Sittard, Stationsplein 18.

Contact met politie algemeen

  • Bij spoed: Bel 112.
  • De politie of een wijkagent spreken, maar geen spoed? Bel 0900-88 44.
  • Een wijkagent mailen? Mail via wijkagentenstein@politie.nl

Aangifte doen?

Je kunt digitaal aangifte doen op de website van de politie. Ook kun je aangifte doen op het politiebureau in Sittard, Stationsplein 18.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.