Open for Business

Stein is een ondernemende gemeente met bedrijven die allemaal op hun eigen manier succesvol zijn. Juist daar kun je als ondernemer veel van leren. Daarom is de gemeente Stein in het najaar van 2017 gestart met ‘Open for Business’. 

Ondernemers onder elkaar

Open for Business is de ideale kans om andere Steinse ondernemers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te brainstormen over concrete uitdagingen waar je op dit moment tegenaan loopt.

Steeds op locatie

Wat Open for Business extra bijzonder maakt, is dat het steeds op locatie bij een van de deelnemende bedrijven plaatsvindt. De gastheer stelt zijn bedrijf letterlijk open for business en kan de volgende keer zelf te gast zijn bij een andere ondernemer. Zo ontstaat een estafette van ontmoetingen waarbij steeds weer andere ondernemers aanhaken, met nieuwe ideeën komen en bij een volgende editie de deuren van hun bedrijf openen.

Als gemeente Stein zijn we ook aanwezig. Om te leren, mee te denken en te onderzoeken hoe wij als gemeente zaken kunnen verbeteren of versnellen. Elke Steinse zaak is immers ook een beetje onze zaak. Lees meer over de bedrijfsbezoeken op dat maakt Stein voor mij.

Meld je nu aan

Stel jij je zaak Open for Business? En mogen we de volgende keer bij jou op bezoek komen? Of wil je graag mee op het volgende bedrijfsbezoek? Laat het ons dan weten door een mail te sturen aan ondernemen@gemeentestein.nl! Om ruimte te creëren voor inhoudelijke gesprekken zullen we het aantal bezoekers beperken tot ongeveer vijftien per bedrijfsbezoek. Meld je nu aan, dan nemen wij snel contact met je op.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.

afbeelding met tekst 'open for business'