MKB Green Deal

Geweldig nieuws voor ondernemers in Stein! De MKB Green Deal in Sittard-Geleen breidt uit. Voor ondernemers in de gemeente Stein is het nu ook mogelijk om je in te schrijven voor de MKB Green Deal!

Over de MKB Green Deal

De MKB Green Deal is een programma dat speciaal is ontworpen om jou als ondernemer te ondersteunen bij het verduurzamen en toekomstbestendig maken van jouw bedrijf.

Als je je inschrijft voor de MKB Green Deal, krijg je toegang tot een compleet ondersteuningspakket. Dit pakket omvat een modulaire aanpak, begeleiding van experts én een financiële tegemoetkoming in de vorm van een voucher.

Hoe werkt het?

De komende maanden kun je onder begeleiding van onze partners en experts deelnemen aan verschillende workshops:

  • Het creëren van een eigen toekomstbestendig businessmodel
  • Het aanpakken van de energietransitie
  • Het ontwikkelen van een circulair verdienmodel voor jouw organisatie
  • Het omgaan met personeelstekorten
  • Het verder digitaliseren en digitaal beveiligen van jouw bedrijf

Aanmelden

Het Toekomstbestendig business-Track heeft nog enkele plekken beschikbaar en start op 5 oktober! Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en meld je nu aan via Stadslabs Sittard-Geleen.

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of iets anders, stuur een mail naar ondernemen@gemeentestein.nl


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.