Woonwijk Lindehagen

De nieuwbouwwijk Bramert Noord krijgt een nieuwe naam: Lindehagen! Met een naam die zijn oorsprong vindt in de landschappelijke kenmerken van de wijk, wordt een stap gezet richting de realisatie van een bijzonder groene woonomgeving. Samen met projectontwikkelaar JPO uit Landgraaf zijn we aan het werken aan de ontwikkeling van 50 nieuwe woningen in Urmond. 

Mix van 50 woningen

In Lindehagen worden 50 woningen in een groene setting ontwikkeld. De woningen worden een mix van 15 starterswoningen, 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen, 11 moderne vrijstaande woningen en 16 unieke schuurwoningen. Interesse? Zorg dat je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief, zodat je niks mist van de ontwikkelingen!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Verwachte verkoop in najaar 2022

Op 23 juni 2022 is het bestemmingsplan ‘Bramert-Noord Fase 1’ vastgesteld door de gemeenteraad. Dit betekent dat de ruimtelijke procedure grotendeels is afgerond en de voorbereidingen voor Lindehagen in gang gezet worden. Momenteel werkt JPO samen met de architect CB5 aan de ontwerpen van  de woningen. Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2022.

Damen Makelaardij is de makelaar die de verkoop begeleidt. Mocht je alvast jouw interesses kenbaar willen maken? Maak dan een account aan op www.lindehagen.nl door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en vul de vragenlijst ‘Leer mij kennen’ in. 

Planning

De planning voor de woningen en de openbare ruimte is:

  • Uitwerking bouwplan: geheel 2022
  • Start verkoop woningen: 4e kwartaal 2022
  • Start bouw: medio 2023
  • Verwachte oplevering: medio 2024

Interesse?

Wil je meer informatie? Of heb je interesse in wonen in Lindehagen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of kijk op www.lindehagen.nl

De afbeelding hieronder laat het stedenbouwkundig ontwerp zien.

Bouwplan Bramert Noord 2022

(Stedenbouwkundigplan januari 2022)


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.