Kledingbank

Als je rond moet komen van een laag inkomen, kun je terecht bij de Kledingbank voor kleding. Voor volwassenen én voor kinderen. 

Afspraak voor het hele gezin

In 2023 organiseren we geen kledingdagen meer. In plaats daarvan kan je met het hele gezin tegelijk een pakket uitzoeken. Dat kan door een verwijsbrief aan te vragen via Partners in Welzijn: 046 - 457 57 00. Vervolgens kun je een afspraak maken bij Kledingbank Limburg om het pakket uit te zoeken. Een afspraak maken kan door te bellen met de afsprakenlijn 06 - 21 29 32 56.

Vervoer naar de kledingbank

Heb je geen vervoer naar de Kledingbank in Maasbracht? Dan kun je gebruik maken van (gratis) vervoer via Omnibuzz. Je kunt hiervoor bellen met telefoonnummer 0900 - 0699 van Omnibuzz. Vermeld daarbij dat je naar de Kledingbank in Maasbracht vervoerd wil worden.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.