Kledingbank

Als je rond moet komen van een laag inkomen, kun je terecht bij de Kledingbank voor kleding. Voor volwassenen én voor kinderen. Kinderen kunnen hier ook speelgoed krijgen. Meer informatie over de voorwaarden is te vinden op: www.kledingbank-limburg.nl

In december wordt weer een winterkledingdag voor kinderen georganiseerd in Stein. Stichting Leergeld verstuurt de uitnodigingen hiervoor.

Ben je nog niet bekend bij Stichting Leergeld, maar wil je wel deelnemen aan de Steinse kinderkledingdag? Neem dan voor 1 oktober contact op met Stichting Leergeld via 046 - 451 90 80 of stichting-leergeldwm@planet.nl.

Kledingpakket 

Je kunt ook gedurende het jaar een kledingpakket uitzoeken bij de Kledingbank Limburg. Voor volwassenen én kinderen. Dat kan door een verwijsbrief aan te vragen via Partners in Welzijn: 046 - 457 57 00 of via maarten.wehrens@piw.nl. Vervolgens kun je een afspraak maken bij Kledingbank Limburg om het pakket uit te zoeken. Een afspraak maken kan door te bellen met de afsprakenlijn 06 - 21 29 32 56.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.