Kledingbank

Als je rond moet komen van een laag inkomen, kun je terecht bij de Kledingbank voor kleding. Voor volwassenen én voor kinderen. Meer informatie over de voorwaarden is te vinden op: www.kledingbank-limburg.nl

In juli 2022 wordt een zomerkledingdag voor kinderen georganiseerd bij de Kledingbank Limburg in Maasbracht. In november volgt een winterkledingdag voor kinderen. Stichting Leergeld verstuurt de uitnodigingen hiervoor.

Ben je nog niet bekend bij Stichting Leergeld, maar wil je wel deelnemen aan de kinderkledingdagen? Neem dan contact op met Stichting Leergeld via 046 - 451  90 80 of stichting-leergeldwm@planet.nl.

Kledingpakket 

Je kunt ook gedurende het jaar een kledingpakket uitzoeken bij de Kledingbank Limburg. Voor volwassenen én kinderen. Dat kan door een verwijsbrief aan te vragen via Partners in Welzijn: 046 - 457 57 00. Vervolgens kun je een afspraak maken bij Kledingbank Limburg om het pakket uit te zoeken. Een afspraak maken kan door te bellen met de afsprakenlijn 06 - 21 29 32 56.

Vervoer naar de kledingbank

Heb je geen vervoer naar de Kledingbank in Maasbracht? Dan kun je gebruik maken van (gratis) vervoer via Omnibuzz. Je kunt hiervoor bellen met telefoonnummer 0900 - 0699 van Omnibuzz. Vermeld daarbij dat je naar de Kledingbank in Maasbracht vervoerd wil worden.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93