Innovatie voor ondernemers: De Groeischakelaar

Heb jij een vernieuwend idee? Wil je een nieuw product ontwikkelen of op een vernieuwende manier gaan werken? Wil je je onderneming laten groeien maar weet je niet goed waar te beginnen? De Groeischakelaar helpt jou als Limburgse ondernemer met uitdagingen op het gebied van innovatie en groei. Innovatiemakelaars Loes Borger en Louis Bonné helpen je op weg met diverse hulpvragen en brengen je, geheel belangeloos, in contact met de juiste partij.

Initiatief van Ondernemend Limburg

De Groeischakelaar is een initiatief van Ondernemend Limburg (LWV, MKB-Limburg en LLTB) en wordt gesteund door de Provincie Limburg en diverse regionale overheden.

Heb jij als ondernemer of instantie vragen of wil je graag kennismaken? Stuur je bericht naar info@degroeischakelaar.nl of ga voor meer informatie naar de website van De Groeischakelaar.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.

Afbeelding van de groeischakelaar