Steinder Revuu

Datum

Vrijdag 15 november 2024 20:00 uur - 23:00 uur

Locatie

Stichting Steinder Revuu - MFC de Grous

Website: www.steinderrevuu.nl

De Steinder Revuu is een begrip in Stein en omstreken en is inmiddels niet meer weg te denken uit het Steinse culturele- en verenigingsleven, waarin de Revuu een belangrijke rol vervult. Elk jaar vinden in de laatste 2 weekenden van november een 5-tal uitvoeringen plaats. Het programma bestaat uit verschillende sterk afwisselende acts met zang, dans, toneel en sketch. De Revuu is een gegarandeerd gezellig avondje uit voor jong en oud.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.