Maasband graaft naar zijn verleden

Datum

Zaterdag 21 september 2024 09:00 uur - zondag 22 september 2024 17:00 uur

Locatie

MaasBand - Maasband

Website: www.maasbandproject.nl

Onder het dorpje Maasband bevinden zich misschien archeologische en geologische resten die iets kunnen vertellen over het verleden van Maasband. Wanneer is Maasband ontstaan of wanneer hebben er overstromingen plaats gevonden. Samen met vrijwilligers willen we dit verleden gaan ontdekken. We zoeken kinderen en volwassenen die mee willen graven in de tuinen in Maasband. In een put van 1 bij 1 meter en 1 meter diep zoeken we naar het verleden van de Maas en Maasband. Geef je op als vrijwilliger om mee te graven en te onderzoeken. Door het te beleven kun je het begrijpen. Op deze dagen zijn de tuinen te bezoeken, zodat je een beeld krijgt van het project en de geschiedenis van Maasband.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93