Haslou weekend 2024

Datum

Vrijdag 12 juli 2024 19:00 uur - zondag 14 juli 2024 17:00 uur

Locatie

Sportpark Mergelakker

Na de succesvolle editie van afgelopen jaar zijn we terug met het Haslou Weekend! Van vrijdag 12 juli tot en met zondag 14 juli zijn er op ’t Mergelakker diverse activiteiten met als hoogtepunt de zaterdagavond met de Janse Bagge Bend.

Programma

  • Vrijdagavond 12 juli: De Biercantus van 19.00 tot 00.30 uur

Na het grote succes van vorig jaar moesten we wel De Plusband weer uitnodigen om de biercantus te leiden. Een avond vol gezelligheid, meezingers en bier uiteraard. Je kunt een halve of hele tafel kopen voor jou en je vrienden, teamgenoten of collega’s.

  • Zaterdagmiddag 13 juli: Voetbaltoernooi van 14.00 tot 17.00 uur

Om toch het voetbalelement erin te houden zal er op zaterdagmiddag een voetbaltoernooi zijn voor zowel mannen als vrouwen. Uiteraard staat plezier hierbij hoog in het vaandel. Inschrijven kan door te mailen naar events@haslou.nl met een teamnaam, contactpersoon en contactgegevens.

  • Zaterdagavond 13 juli: Haslou Feestavond van 19.00 tot 24.00 uur

Als klapper op de vuurpijl is er op zaterdagavond een feestavond met de Janse Bagge Bend en Green Easer. Gezelligheid gegarandeerd!

  • Zondagmiddag 14 juli: Jeugdmiddag 14.00 tot 18.00 uur

We hebben ook aan de jongeren gedacht en daarom zullen er op zondag allemaal activiteiten zijn voor de jeugd.

Kaartjes

Voor de vrijdag- en zaterdagavond kun je nu jouw tickets kopen via deze pagina.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.