Kom èns Spelletjes spelen

Datum

Zaterdag 6 juli 2024 13:00 uur - 17:00 uur

Locatie

Punt 39 in Elsloo

Kom èns spelletjes spelen is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 27 jaar die graag een kaartje leggen, fan zijn van bordspellen of helemaal in de digitale wereld willen duiken. Dit mooie initiatief vanuit Jonk Elsloo sluit geweldig aan bij de Kom éns gedachte. Bij deze activiteit kunnen jullie jongeren samenkomen en elkaar ontmoeten. Naast spellen spelen kun je natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid een kijkje komen nemen. Er zijn diverse spellen beschikbaar, zowel old school bordspellen of de online gamewereld kunnen worden bezocht.

Meer informatie lees je via Facebook en Instagram. Gewoon binnenlopen voor een kijkje mag ook!

Groetjes Jonk Elsloo en het Kom èns team


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.