Jubileumactiviteiten Popkoor 4-tune

Datum

Zaterdag 6 juli 2024 10:00 uur - 15:00 uur

Locatie

MFC Berg aan de Maas

In 1994 begonnen met een paar openbare repetities in de Rochushoeve, bestaat Popkoor 4-Tune uit Stein dit jaar nu maar liefst 30 jaar. Onze slogan “het leukste koor van Stein en omstreken” geldt nog steeds en dragen wij vol enthousiasme uit.

Vanwege ons 30 jarig bestaan zullen er in 2024 diverse "jubileum-activiteiten" gaan plaatsvinden. Deze zomer starten we met een Projectkoor en zullen er op 6 juli en 17 augustus Workshops worden georganiseerd; hierbij is iedereen welkom. Deze leuke en leerzame workshopdagen worden gegeven door 2 professionele zangcoaches. Op 6 juli is dat Dwayne Horbag, bekend van "Sjpringlaevend" en op 17 augustus is dat Heidi Pittie, bekend van André Rieu's "Straussorkest". En onder leiding van onze enthousiaste, vaste choreografe Enya Verboort storten wij ons ook op de presentatie.

LET OP: Sluitingsdatum voor de inschrijving voor deze Workshops&Projectkoor is 25 juni!

Uiteraard hopen wij dat je na de workshops net zo enthousiast bent als onze vaste ploeg zangers en besluit door te gaan. Samen werken we dan toe naar ons concert op 2 november waarbij je samen met ons op het podium staat. Want op 2 november 2024 zal in het MFC in Berg aan de Maas ons grote Jubileumconcert plaatsvinden. Het thema is "Celebration" en het zal een avond worden met muzikaal spektakel. Uiteraard met Popkoor 4-Tune, maar ook met dansacts en gastoptredens.

Kijk voor meer info op onze website en/of Facebook-pagina!

P.S. Nieuwe leden, vooral mannen, zijn sowieso altijd welkom!


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93