Fietsdriedaagse Elsloo

Datum

Zaterdag 6 juli 2024 09:00 uur - maandag 8 juli 2024 18:00 uur

Locatie

Stichting Sjpaspromotion - Maaslandcentrum Elsloo

Website: www.sjpaspromotion.nl

Zin in een gezellig fietsuitje met het hele gezin?
Kom dan naar onze jaarlijkse familie Fietsdriedaagse op zaterdag 6, zondag 7 en maandag 8 juli 2024! Vanuit het Maaslandcentrum in Elsloo kunt u via drie prachtige fietstochten de beide Limburgen aan weerszijden van de Maas verkennen. Onze tochten, met afstanden van 35km en 50km, zijn geschikt voor jong en oud. Iedere dag kiezen wij voor een andere windrichting en dragen wij er zorg voor dat de tocht weer unieke elementen bevat. Tijdens de rit, waarbij u in de mooiste stukjes Nederlands en Belgisch Limburg komt, verzorgt Sjpaspromotion de rustpost waar u gezellig met andere fietsers een hapje en een drankje kunt nuttigen. Inschrijven is mogelijk bij het Maaslandcentrum in Elsloo op de dag(en) waarop u wilt fietsen.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93