Weekend@HipPeace

Datum

Vrijdag 21 juni 2024 16:00 uur - zondag 23 juni 2024 17:01 uur

Locatie

Weekend@HipPeace - Stein

Website: www.hippeace.nl

Drie dagen genieten in retro- en vintage stijl tijdens Weekend@HipPeace in het Limburgse Stein!

Je bent van harte welkom zowel de bezoekers alsook de kampeerders. Er is voor iedereen wat wils en de entree is gratis!

Tijdens het hele weekend

Van vroeg tot laat is er voor jong en oud volop te beleven. Je begint vroeg met speuren en eindigt de dag al kletsend en dansend bij het kampvuur. Zelf koken in dit weekend? Nee joh, acht verschillende Vintage Foodtrucks bieden de hele dag lekker eten en drinken. De innerlijke mens wordt goed gevuld met een divers aanbod van pizza tot saté en ijsjes tot stevige burgers. Of je zin hebt in een koffiespecialiteit, een verse wafel, frisdrank of een lekkere cocktail, het is er allemaal én de heupjes worden er vanzelf soepel van...

Muziek

Alle dagen is er de gehele dag muziek te beluisteren bij het muziekpodium. Laat je meevoeren door de goede vibes en geweldige muziek! Er is een uitgebreide programmering van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Dit varieert van singer songwriters tot leuke coverbands uit de regio en verrassende funk bands en gospel. Strijk neer of waag juist een dansje. The floor is yours... spreid je vleugels alsof niemand kijkt...

Kids

De kids kunnen zich laten schminken, losgaan op het springkussen of spelletjes spelen bij de kidscorner of op het centrale plein. Ze vermaken zich zeker!

Vintage

Op zoek naar unieke vintage vondsten voor in huis of op de camping, of jezelf in een nieuwe outfit steken? Kom dan lekker speuren en scoren op de vintagemarkt. It doesn’t have to be new, to be awesome!

Camping

De camping is gevuld met 140 kampeermiddelen van voor 1990. De meest bijzondere exemplaren staan volledig uitgedost, geheel in stijl van het festival. Binnengluren hoeft niet stiekem, eigenaren laten graag hun trots zien.

Zaterdag

Op zaterdagavond rijdt de lichtjesparade een ronde door de straten van Stein. Prachtige klassiekers zijn omgetoverd tot ware lichtobjecten. Oldtimer auto’s, campers, maar ook tractoren en brommers sieren de stoet. Meedoen of kijken? De route staat op de website of vraag de route bij de infocamper op het festivalterrein. Tijd: 21.30-23.00 uur. Voor én na de stoet kun je nog volop genieten van het festvial. Start en eindpunt is bij de entree. Meerijden kan na inschrijving, deelname is gratis.

Zondag

Je kunt elke dag over de camping lopen en binnenkijken bij de kampeermiddelen, hoe leuk! Je zal regelmatig echt terug de tijd in gaan of heel verrassende interieurs spotten! Kosten nog moeite wordt gespaard, je zal je ogen uitkijken! Je kan je favoriet belonen door (klein)geld in hun stemton te stoppen. De winnaar is degene die zondag om 15.00 uur het hoogste bedrag in de koker heeft. De opbrengst van de overige kokers gaat naar het goede doel Ballon De Blauwe Vogel. Om 15.00 uur wordt de publieksprijs uitgereikt.

Ballon de Blauwe Vogel

Bij dit supergezellige weekend steunt de organisatie ook nog een goed doel. Er zijn verschillende acties en collectebussen. Een deel van de opbrengst is bestemd voor Ballon de Blauwe Vogel.

Vrijdag:
16.00 uur: start festival & installatie kampeermiddelen
16.00-01.00 uur: foodtrucks
17.00-00.00 uur: muziekpodia
22.00-00.00 uur: vuurplaats
01:00 uur: bedtijd

Zaterdag:
09.00-01.00 uur: foodtrucks
11.00-17.00 uur: vintagemarkt
11.00-17.00 uur: kidscorner
12.00-00.00 uur: muziekpodia
21.30-23.00 uur: lichtjesparade
22.00-00.00 uur: vuurplaats
01.00 uur: bedtijd

Zondag
09.00-18.00 uur: foodtrucks
11.00-17.00 uur: vintagemarkt
11.00-17.00 uur: kidscorner
15.00 uur: publieksprijs uitreiking
12.00-17.00 uur: muziekpodia
17.00 uur: einde festival


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93