Ga mee terug in de tijd tijdens Weekend@HipPeace

Datum

Vrijdag 21 juni 2024 16:00 uur - zondag 23 juni 2024 17:00 uur

Locatie

Heisteeg 68 Stein

Van 21 t/m 23 juni 2024 kun je weer, geheel in retro- en vintage stijl, genieten tijdens het jaarlijkse Weekend@HipPeace in het Limburgse Stein. We verwelkomen bezoekers en kampeerders.

Wat is er te doen in het weekend

Festivalvibes

Vanaf vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag vindt het pop-up festival Weekend@Hippeace plaats in Stein (Limburg). Het is een oergezellig festival in retro- en vintage stijl waarbij we festival ingrediënten mixen tot een zomerse cocktail.

Camping

Kom (binnen)kijken bij onze oldtimer kampeermiddelen op de camping. Je kijkt je ogen uit bij prachtige oude auto's, campers en caravans, die onze retro- vintage weekendcamping sieren. Je kan hier zelfs op stemmen! De publieksprijs wordt zondag 23 juni om 15.00 uitgereikt.

Lichtjesparade en zomerrit

Kom op zaterdagavond kijken naar de lichtjesparade, waarbij oldtimers versiert zijn met lichtjes en in een begeleide stoet door Stein trekken. Of kom op zondag kijken bij de start van de Zomerrit, waar vele ronkende opgepoetste oldtimers een 75 km lange rit - incl prijsvragen - gaan rijden. Wil je meerijden?! Leuk, geef je op via de website.

Markt

Kun je niet genoeg krijgen van het retro en vintage sfeertje? Kom dan lekker speuren naar dat ene perfecte item op onze vintage markt. Dertig kramen bieden een gevarieerd aanbod van leuke woon- of kampeeraccessoires tot leuke outfits. Laat je verrassen!

Foodtruck en muziek

De aanwezige vintage foodtrucks verwennen de innerlijke mens met een divers aanbod overheerlijke hapjes, verfrissende drankjes en ijsjes, terwijl je de hele dag luistert naar live muziek. Het programma bestaat uit beginnende sing and songwiters tot volledige bands met op zondagmiddag om 15.00 een knallende afsluiting van een blues jamsessie.

Kidscorner 

De kids zullen zich volop amuseren in de kidscorner, waar zij kunnen springen op het luchtkussen, meedoen aan kleine (gratis) workshop, spelen met XXL speelgoed of  geschminkt worden (€3.-).

Gratis entree en goed doel

De entree is gratis tijdens dit weekend. Een groot deel van de opbrengst gaat naar het goede doel de Knoevel. Op het terrein geven we hier diverse mogelijkheden voor.

We hebben er zin in en hopen jou te zien! Mocht je nog meer overtuiging nodig hebben... kijk dan op www.hippeace.nl voor het volledige programma en een terugblik naar de vorige edities. 

Stay Lazy & Crazy!


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93