The SandShakers Beachhandball Tour toernooi

Datum

Zaterdag 15 juni 2024 10:00 uur - zondag 16 juni 2024 18:00 uur

Locatie

Sportcomplex aan de Heisteeg 98 in Stein

The SandShakerscup, een Beachhandball Tour toernooi vindt op 15 en 16 juni plaats op p het sportcomplex aan de Heisteeg 98 in Stein.

In 2018 heeft Miriam Kraus het initiatief genomen om een beachhandbalteam samen te stellen met jeugdspelers van verschillende handbalverenigingen uit Limburg. Hieruit ontstonden 2 jeugdteams, en om het plaatje compleet te maken, hebben de spelers zelf de naam "The SandShakers" bedacht. In de afgelopen jaren hebben we vele kilometers afgelegd door heel Nederland om de doelstelling te realiseren om deel te nemen aan de Nederlandse kampioenschappen. Succes bleef niet uit; deelname aan het NK werd gerealiseerd. En het bleef niet bij die ene keer. De grootste behaalde successen waren de fairplayprijzen die op het NK werden binnengehaald. Fairplay is de drijfveer van beachhandbal; het is de sport beoefenen en begeleiden in een respectvol klimaat. Daarbij zijn we supertrots op het feit dat een speler is doorgestroomd naar het nationale team, waarmee ze de hele wereld afreist en deelneemt aan EK's en WK's.

Voor velen is beachhandbal de kers op de taart na een zaalseizoen. Het is een spectaculaire en zeer sportieve variant van handbal, waarbij gezelligheid een belangrijke rol speelt. Door ons enthousiasme voor deze tak van sport hopen we met ons initiatief verenigingen warm te maken voor deze prachtige sport en zo ook in Zuid-Limburg beachhandbal op de kaart te zetten.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93