De Alfa Bier Limburg Trofee

Datum

Zondag 2 juni 2024 10:30 uur - 18:30 uur

Locatie

Café de Dikke Stein, Julianastraat 3 in Elsloo

Op zondag 2 juni wordt de Alfa Bier Limburg Trofee verreden. Vanaf 10.30 uur is in Elsloo een druk wielerprogramma te volgen met onder andere ploegenpresentaties, Dikke Banden Races, een Nieuwelingenwedstrijd én natuurlijk de hoofdwedstrijd: de Alfa Bier Limburg Trofee. Cafe de Dikke Stein in Elsloo is de start- en finishlocatie en hier zullen ook meerdere passages te zien zijn van alle wedstrijden.

Door de zwaarte van het parcours met meer dan 35 venijnige beklimmingen wordt het uiteindelijk een afvalrace. Hierdoor zal ongetwijfeld de meest getalenteerde renner de hoofdprijs in de wacht zal slepen.

Naast de hoofdwedstrijd wordt er een Nieuwelingenwedstrijd georganiseerd. Deze wedstrijd is speciaal jongeren van 15 en 16 jaar oud en vindt plaats in de ochtend. Aanmelden hiervoor kan door een mailtje te sturen naar: stichtingwielerpromotiestein@gmail.com en kost slechts 10,- euro. Ook worden Dikke Banden Races georganiseerd voor verschillende leeftijdscategorieën voor 2 tot 12 jarigen. Aanmelden hiervoor kan tot voor de start!

Programma

  • 10:30 uur Start Nieuwelingen Limburg Trofee (15-16 jaar), finish ca 12:30 uur
  • 11:00 uur Ploegenpresentaties
  • 13:00 uur Start Alfa Bier Limburg Trofee (Elite/Belofte/Amateur), finish 17:30-18:00 uur
  • 13:05 uur Start Dikke Banden Races (2-12 jaar)
  • 18:00-18:30 uur Huldigingen

Hele middag livemuziek op buitenpodium mmv de Baeker Hofkapel.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93