Spellenmiddag voor Jongeren

Datum

Zaterdag 1 juni 2024 13:00 uur - 17:00 uur

Locatie

Jong Elsloo - Punt 39 (Burgemeester Maenenstraat 39)

Website: https://www.instagram.com/jong.elsloo/

De spellenmiddag is een gezellige activiteit waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten en spellen met elkaar kunnen spelen. We hebben een grote variatie aan kaartspellen, bordspellen en videospellen, dus er is voor iedereen wel wat te doen!

Wat kost het?
Het is volledig gratis! Wij regelen de spellen, de muziek, lekkere koekjes en frisdrank.

Moet ik me aanmelden?
Aanmelden is niet nodig. We zijn iedere 1e zaterdag van de maand van 13:00 tot 17:00 aanwezig bij Punt 39 in Elsloo (Burgemeester Maenenstraat 39, 6181 EA Elsloo). Je bent van harte welkom om binnen te lopen en mag komen en gaan wanneer je wil!


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93