Vitaliteitsdag

Datum

Dinsdag 28 mei 2024 14:00 uur - 17:00 uur

Locatie

Stichting Ecsplore - Café Bie Brigitte in Urmond

Website: www.ecsplore.nl

Voor wie?

Voor alle volwassenen en senioren in de gemeente Stein.

Wat houdt het in?

De Vitaliteitsdagen worden in diverse kernen van de gemeente Stein georganiseerd. Deze zijn bedoeld om volwassenen en senioren te laten ontdekken welke mogelijkheden er zijn op het gebied van educatie, cultuur en sport/bewegen in de wijk. Tevens biedt het deze doelgroep de mogelijkheid om antwoord te krijgen op alle vragen rondom gezondheid en leefbaarheid in de wijk.

Wij bieden u graag de mogelijkheid om gezondheidsprofessionals uit uw wijk te ontmoeten. Daarnaast trachten wij zoveel mogelijk volwassenen en senioren te motiveren actief te (blijven) participeren in de maatschappij door het vinden van bijv. nieuwe hobby’s, vrijwilligerswerk of andere zinvolle bezigheden. De koffie en thee staan klaar!

Programma

  • Workshop mindfullness
  • Presentatie over ondervoeding
  • Informatiebijeenkomst over valpreventie


Meer informatie of aanmelden?

Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht vanwege de voorbereidingen. Aanmelden kan via www.ecsplore.nl/aanmelden (volwassenen en senioren).


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93