Dodenherdenking Berg aan de Maas

Datum

Zaterdag 11 mei 2024 18:00 uur - 19:30 uur

Locatie

Parochiekerk H. Michaël en Oorlogsmonument op het kerkhof achter de kerk


Comité Dodenherdenking Berg aan de Maas herdenkt de overleden strijders in de heilige mis in de parochiekerk en bij het oorlogsmonument. In aanwezigheid van burgemeester en wethouders van de Gemeente Stein, inwoners, Veteranen Stein en de collega comités worden toespraken gehouden. Het geheel wordt muzikaal omlijst door
Koninklijke Harmonie St. Joseph en zangkoor Sursum Corda.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.