Expositie Vijf jaar Galerie JoLi

Datum

Zondag 28 april 2024 13:00 uur - zondag 23 juni 2024 17:00 uur

Locatie

Galerie JoLi - Galerie JoLi

Website: www.galeriejoli.nl

Galerie JoLi bestaat vijf jaar en viert dat met een expositie die start op 28 april 2024 met acht kunstenaars: Reinoud van Vught, René Korten, Theo Kuijpers, Uwe Poth, Jolanda van Gennip, Ingrid Simons, Ad Arma en Michel Scherf. Michel is nieuw in de galerie, net afgestudeerd aan de kunstacademie HKU, hij maakt heel bijzonder werk waarin zoutkristallen zijn te zien.

De feestelijke opening van de jubileumexpositie Vijf jaar Galerie JoLi vindt op zondag 28 april plaats Welkom om te komen toosten! U bent van harte uitgenodigd om het glas te heffen op zondag 28 april rond 15.00 uur, samen met enkele van de kunstenaars.

De expositie is te zien tot en met zondag 23 juni 2024 en is elke zaterdag en zondag open. Andere dagen en tijden zijn we op afspraak geopend.

Galerie JoLi is één van de grotere galerieën in Limburg en heeft vijf jaar lang prachtige exposities georganiseerd met veelal professionele kunstenaars uit Nederland, met de nadruk op Brabant en Limburg. Vanuit de galerie is een prachtig uitzicht over de Grensmaas aangezien de galerie boven op Berg aan de Maas ligt. Slechts een paar minuten van de snelweg A2, parkeren kan gratis voor de deur.

Welkom om te komen kijken!
Galerie JoLi
Holsberg 81A
6129 KM Urmond
Telefoon 06-57395724
www.galeriejoli.nl
Instagram en Facebook via Galerie JoLi


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93