Open Coffee 18 maart

Datum

Maandag 18 maart 2024 17:00 uur - 19:00 uur

Locatie

Maastricht Aachen Airport (Vliegveldweg 90)

Wil jij in gesprek met Maastricht Aachen Airport? Heb je vragen, suggesties of wil je ergens iets meer over weten? Vier keer per jaar staat de koffie klaar tijdens de ‘Open Coffee’. Medewerkers van de luchthaven zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden of te sparren over mogelijke verbeteringen.De eerstvolgende 'Open Coffee' is maandag 18 maart, tussen 17.00 tot 19.00.

Er is geen agenda. De aanwezigen bepalen zelf waar ze het over willen hebben.

Noteer ook alvast de andere data in je agenda:

  • Maandag 10 juni 2024
  • Maandag 9 september 2024
  • Maandag 2 december 2024

Ook dan staat de coffee klaar.

Informatie

Meer informatie en aanmelden via de website van Maastricht Aachen Airport


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.