Quatre-mains pianoconcert

Datum

Zondag 17 maart 2024 15:00 uur - 17:30 uur

Locatie

Toon Zaal 11 - Toon Zaal 11

Website: https://toonzaal11.nl

Op zondag 17 maart nodigen we je uit voor een betoverend Quatre-mains pianoconcert uitgevoerd door "Duo Energico", bestaande uit de getalenteerde pianisten Marjon Pauw en Augustine Boshouwers. Laat je meeslepen door een prachtige selectie werken, waaronder composities van Mozart, Mendelssohn, Rachmaninov en Brahms.

Om dit muzikale spektakel bij te wonen, is reserveren vereist vanwege de beperkte beschikbaarheid van plaatsen. Stuur daarom een e-mail met je naam en het aantal personen naar toon.zaal.elf@gmail.com.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.