Quatre-mains pianoconcert

Datum

Zondag 17 maart 2024 15:00 uur - 17:30 uur

Locatie

Toon Zaal 11 - Toon Zaal 11

Website: https://toonzaal11.nl

Op zondag 17 maart nodigen we je uit voor een betoverend Quatre-mains pianoconcert uitgevoerd door "Duo Energico", bestaande uit de getalenteerde pianisten Marjon Pauw en Augustine Boshouwers. Laat je meeslepen door een prachtige selectie werken, waaronder composities van Mozart, Mendelssohn, Rachmaninov en Brahms.

Om dit muzikale spektakel bij te wonen, is reserveren vereist vanwege de beperkte beschikbaarheid van plaatsen. Stuur daarom een e-mail met je naam en het aantal personen naar toon.zaal.elf@gmail.com.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93