Concert close harmony koor 'Fusion' & Vocaal Ensemble 'Quint'

Datum

Zondag 10 maart 2024 11:00 uur - 12:30 uur

Locatie

Terpkerk, Grotestraat 26, Urmond

Culturele Werkgroep Stein organiseert het concert van close harmony koor 'Fusion' & Vocaal Ensemble 'Quint'

Fusion is een gezellig close harmonykoor uit Sittard. Klein met een groots geluid. Onder leiding van dirigente Esther Zaad brengen wij populaire muziek op onze eigen manier: weinig tot geen instrumentale begeleiding en minimaal vierstemmig.

Quint is een koor dat de lat hoog legt en onderscheidend is door een mix van klassieke en lichte muziek. Het koor zet met een jonge uitstraling en een groot saamhorigheidsgevoel een verrassende presentatie neer. Quint behaalde in november 2022 een eerste prijs met onderscheiding in afdeling A op het VNK-L Klankkleur festival en werd daarmee Inspiratiekoor van VNK-L! Bij Quint is het belangrijk dat naast het harde werken ook veel ruimte is voor gezelligheid en ontspanning, lid zijn van Quint voelt als een warm bad.

De toegang is gratis.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.cwstein.nl


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.