De Zonnebloem in beweging met stoelyoga

Datum

Donderdag 7 maart 2024 13:00 uur - 14:00 uur

Locatie

MFC De Grous in Stein

Elke donderdag kun je stoelyoga doen in Stein, onder begeleiding van een zeer ervaren yogadocente. Dit is een ontspannende bewegingsvorm met een positieve invloed op pijn, stijfheid en bewegingsbeperkingen. Al binnen acht weken kan stoelyoga leiden tot minder pijn, meer energie en een betere stemming. Stoelyoga wordt zittend beoefend. Is ook zeer geschikt voor mensen in een rolstoel. Bewegen is goed voor lichaam en geest!

Deelname is mogelijk voor iedereen die als vrijwilliger of deelnemer is aangesloten bij de Zonnebloem. Wij jij ook meedoen en ben je nog niet aangesloten bij de Zonnebloem? Geen probleem! De Zonnebloem is er voor iedereen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking en er is geen contributie of lidmaatschapsgeld.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie ontvangen? Dat kan! Bel dan met Henriette Wijlaars 06-54736200 of mail naar activiteiten.dezonnebloem@gmail.com


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93