Winterprogramma volwassenen en senioren - Nieuwsjaarswandeling (kopie 1)

Datum

Donderdag 4 januari 2024 13:00 uur - 15:00 uur

Locatie

Stichting Ecsplore - Ut Bakkus, Maasband

Website: https://www.ecsplore.nl/volwassenen-en-senioren/vakantieprogrammas/winterprogramma

Wandelt u ook gezellig met ons mee? De lengte bedraagt 6 kilometer (grotendeels onverhard) en voert u door mooie plekken in de gemeente Stein. Honden mogen ook mee wandelen mits aangelijnd en gehoorzaam. De route van deze wandeling is hetzelfde als die van dinsdag 2 januari.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.