Kerstconcert

Datum

Zondag 17 december 2023 14:30 uur - 16:30 uur

Locatie

Mandoline-Orkest The Strings - MFC de Grous

Website: www.thestrings-stein.nl

Op zondag 17 december 2023 wordt MFC de Grous in Stein het toneel van een betoverend kerstconcert dat u niet mag missen. Het belooft een onvergetelijke middag vol muzikale pracht en kerstsfeer te worden.
Het kerstconcert wordt gepresenteerd door het gerenommeerde Mandoline-Ensemble en -Orkest "The Strings," dat wordt vergezeld door een indrukwekkende reeks getalenteerde solisten en het prachtige zangkoor "Corde et Animo" uit Maria Hoop o.l.v. Jeanny Vergoossen, op piano begeleid door Marc Kalkhoven. Als speciale gast zal de bekende tenor Ivo van der Bijl optreden. Hij zal onder andere het prachtige Avé Maria van Schubert ten gehore brengen. Leoniek Hermans is een muzikale duizendpoot en betovert het publiek al vele jaren met haar vocale kracht en haar virtuoze klarinetspel. Inmiddels is ook Jan Tom Fernhout, op bugel een graag geziene gast bij concerten van The Strings. De leider van de Down South Jazzband zal samen met The Strings de beroemde Christmas Song uitvoeren. Mandoline-Orkest "The Strings" en Mandoline-Ensemble "The Strings" o.l.v. Annemie Hermans en "Corde et Animo" brengen een programma van internationale kerstliederen en Hub Lamine zal het geheel presenteren.
De locatie voor dit unieke evenement is MFC de Grous, gelegen aan Heerstraat Centrum 38 in Stein. De deuren zullen om 14u. opengaan en de muzikale reis begint om 14.30u. De entree bestaat uit een vrije gave
Voor meer informatie over het kerstconcert kunt u contact opnemen met annemie.hermans@planet.nl


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.