Concertweken Stein

Datum

Zondag 19 november 2023 11:00 uur - 11:00 uur

Locatie

Terpkerk, Grotestraat 26, Urmond

‘Dorpsstraat Vier’

Bart en Beate vormen al jarenlang een muzikaal duo: hij op doedelzak, zij op draailier. Folkmuziek is hun passie en deze komt tot uiting in huiskamerconcerten, optredens in Bokrijk en in combinatie met andere artiesten. Als lid van de folkmuziekgroep JEBB hebben zij enkele jaren geleden onze Terpkerk opgefleurd. Nu komen ze terug in gezinsverband en brengen beide zonen, Jan en Klaas, mee.

‘Pantonim’

Pantonim laat de kerk bruisen met eigen composities en aanstekelijke balfolk: Europese folk met hier en daar een knipoog naar jazz en pop. Luister, en geniet van Klaas Berghs op viool, Moa Karlberg op contrabas en Luc Gijbels op diatonisch accordeon.

Gratis toegang

Kijk voor het volledige programma op de website: www.cwstein.nl


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93