Grwaatste Aelser Buutte Aovent

Datum

Vrijdag 17 november 2023 19:45 uur - 23:30 uur

Locatie

Aelserbuut - Maaslandcentrum Elsloo

Website: Aelserbuut.nl

Spetterende buutte avond met Limburgse en Brabantse toppers.
Een must voor de vele vaste bezoekers en een echte aanrader voor diegene welke zo'n avond nog nooit beleefd hebben. Zeker interessant voor jongeren om met dit soort vermaak in aanmerking te komen. Kom en geniet van een spetterende avond humor in een prachtig decor. Aanmelden kan via de site Aelserbuut.nl Zien we jullie ??


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.