Digitaliseren kun je leren – Brightlands Digitale Werkplaats MKB

Maandag 24 april 2023

Data, automatisering, AI… Duizelt het je nu al? Voor al jouw digitaliseringsvraagstukken kun je nu terecht bij de Brightlands Digitale Werkplaats MKB. Van jouw website op orde krijgen tot het gebruiken van data om jouw bedrijfsprocessen optimaal in te richten, de werkplaats helpt je graag.

Digitalisering onmisbaar

Brightlands Digitale Werkplaats MKB ziet het mkb als de motor van de welvaart van de lokale economie. Om die motor te blijven, is digitalisering onmisbaar. Uit diverse onderzoeken blijkt echter dat de helft van de ondernemers niet met digitalisering bezig is. Dat moet veranderen, vindt Brightlands Digitale Werkplaats MKB. De Digitale Werkplaats heeft sinds maart 2022 al zo’n 30 ondernemers een stap verder geholpen in hun digitaliseringsproces.

Wat kan de werkplaats voor jou doen?

De werkplaats geeft onafhankelijk advies over de inzet van digitale technologie. Zo is alle benodigde expertise voor jou binnen handbereik. Ook volgen ze de nieuwste ontwikkelingen en trends op de voet. Via de Digitale Werkplaats krijg je toegang tot subsidiemiddelen, kun je deelnemen aan inspiratiesessies of een opleiding volgen over kunstmatige intelligentie.

Heb je een vraag voor de Digitale Werkplaats? Neem dan contact op met Jordy Rijksen via Jordy.rijksen@brightlands.com of bel naar 06 13127649.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93