Update Belevingsproduct Branding Limburg

Dinsdag 5 april 2022

Vanuit een provinciale subsidie werkt de gemeente Stein samen met de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Visit Zuid-Limburg aan een nieuwe toeristische fietsroute. Deze nieuwe route zal ‘De Route van Verwondering’ gaan heten en voert langs bewonderenswaardige plekken en verhalen in deze gemeentes. Op diverse plekken worden op binnenlocaties video en 360 graden foto’s getoond.

Het doel van deze provinciale subsidie is om projecten te ontwikkelen waar ondernemers mee geholpen zijn. De route zal zo een kapstok vormen waaraan ondernemers die op, aan of in de buurt van de route liggen hun eigen afgestemde themaproducten kunnen ophangen.

De officiële aftrap van deze toeristische fietsroute vindt plaats op 14 april 2022.

Op 14 maart vond het eerste webinar plaats waarbij we (toeristisch)ondernemers hebben bijgepraat over dit project en de mogelijkheden tot het samenstellen van arrangementen. Wil je deelnemen aan een volgend webinar, meld je dan aan via ondernemen@gemeentestein.nl

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93