Stuur jouw mooiste foto in!

Zaterdag 18 mei 2024

Fotografen opgelet! De gemeente Stein is op zoek naar de mooiste foto’s van inwoners die onze gemeente in beeld brengen. Misschien verschijnt jouw foto wel in de gemeentekalender of in een speciale postercampagne van de gemeente.

Deel je mooiste foto’s

Wat maakt Stein voor jou? Laat het ons zien met jouw mooiste foto's. Iedereen mag foto’s insturen, van hobbyfotograaf tot professional. Alles mag op de foto, als de foto maar in de gemeente Stein is gemaakt. We zijn erg nieuwsgierig naar de mooie pareltjes en het natuurschoon in Stein (van historische monumenten tot het prachtige Rivierpark Maasvallei). Of afbeeldingen van Stein als de plek om te ondernemen (van winkelcentrum in Stein tot bruggen en de haven). Maar ook het leven in Stein, onze dorpskernen, de mensen en evenementen leveren vast prachtige plaatjes op. De beste foto’s gebruiken we voor de website, de gemeentekalender, onze socials of krijgen een plekje op een poster in de gemeente.

Maak foto's en deel je trots!

Ben jij een trotse Steindenaar en wil je dit graag met ons delen? Stuur je mooiste foto’s naar communicatie@gemeentestein.nl en vertel ons jouw verhaal bij de foto’s.

De deadline voor het insturen van de foto's is 1 augustus 2024.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93