Door een storing zijn onze digitale formulieren niet beschikbaar. We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Voor dringende zaken kun je contact opnemen met 046 435 93 93.

Stein doneert 1 euro per inwoner voor wederopbouw in Turkije en Syrië

Vrijdag 17 februari 2023

De aardbeving in Turkije en Syrië is volgens de Wereldgezondheidsorganisatie de grootste natuurramp in Europa sinds honderd jaar. Meer dan 23 miljoen mensen worden door de ramp geraakt. Vele tienduizenden zijn gestorven. Deze week vindt er een grote actie plaats van Giro 555 voor noodhulp aan de getroffen gebieden. Een deel van de opbrengst zal aan het opnieuw opbouwen van het aardbevingsgebied worden besteed. 

Elke vorm van hulp, hoe klein of groot ook, is ontzettend hard nodig voor de getroffen gebieden. Ook de gemeenteraad van Stein is van mening dat wij als gemeente een bijdrage moeten leveren aan het getroffen rampgebied. Hiervoor hebben zij besloten om namens Stein €1 euro per inwoner aan Giro 555 te doneren. 

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93