Burgemeester over aanhoudingen Nieuwdorp

Vrijdag 23 december 2022

Op 21 december heb ik, uw burgemeester, kennis genomen van de politieactie in Nieuwdorp. Ik kan me goed voorstellen dat u hier, net als ik, van geschrokken bent. Het onderzoek waarop deze actie is gebaseerd is in handen van het Landelijk Parket. Hierdoor ben ik niet in de positie om u van verdere informatie te voorzien.

Gemeente Stein monitort actief de situatie in de wijk. Met de aan mij gegeven bevoegdheid, zijn er op dit moment geen signalen waarop ik kan reageren.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de website van het Openbaar Ministerie: www.om.nl. Ook kunt u hen volgen op Twitter: twitter.com/landelijkparket. Mocht u toch vragen hebben, dan kunt u deze het beste stellen per mail aan communicatie@gemeentestein.nl.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93