Vrijwilligers bedankt!

Maandag 19 december 2022

Het hele jaar door zetten 68 inwoners zich in om onze gemeente schoon te houden. Ze gaan, gewapend met vuilniszakken en prikkers, de straat op en de natuurgebieden in om zwerfafval op te ruimen.

Wat er allemaal wordt gevonden? Computers, toetsenborden, wasmachines, hoorapparaten en zelfs een trouwpak. Maar vooral heel veel lege verpakkingen van fastfoodrestaurants. De groep die de wijk Kerensheide schoon houdt, verzamelde het afgelopen jaar maar liefst 1.151 vuilniszakken vol zwerfafval. De bijdrage die deze vrijwilligers leveren is dan ook van hele grote waarde en ze verdienen het om in het zonnetje gezet te worden!

Om ze te bedanken voor al het harde en zeer gewaardeerde werk, werden zij door wethouder Danny Hendrix en team Wijkbeheer uitgenodigd voor een kopje koffie en een stuk vlaai. Daarnaast ontvingen zij een mooi cadeaupakket.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93