De SportContrainer blijft nog even in het Molenpark in Urmond

Woensdag 2 november 2022

De mobiele sportopstelling is op deze locatie zo goed bevallen dat we besloten hebben te verlengen met drie maanden. Dat betekent dat de SportContrainer begin volgend jaar verhuist naar een nieuwe locatie. Maar niet getreurd, want ook op deze plek bestaat de mogelijkheid dat de contrainer zes maanden blijft staan. Op elke locatie hebben gebruikers dan wat betreft weersomstandigheden een goede periode en een iets minder goede periode om in de buitenlucht te sporten.

Wat is een SportContrainer?

De SportContrainer is een zeecontainer die is omgebouwd tot een mobiele sportschool. Jong en oud kunnen hier bewegen
en te trainen. Denk hierbij aan bootcamp, crossfit, outdoor fitness, obstacle runs of survival. Je kunt ook onder professionele
begeleiding gebruik maken van de SportContrainer. Kijk voor de mogelijkheden op www.gemeentestein.nl/sportcontrainer.

SportContrainer binnenkort in jouw buurt?

Heb jij nu ook een goed idee voor een nieuwe locatie van de SportContrainer? Dan mag je deze altijd met ons delen via:
frank.vandenboomen@gemeentestein.nl.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93