Wereld Alzheimer Dag

Maandag 19 september 2022

Op woensdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Er wordt dan een veelzijdige beleefmiddag georganiseerd in het Fortunastadion voor mensen met (beginnende) dementie, hun naasten en andere geïnteresseerden.

Je bent van harte welkom om tussen 16:00 uur en 19:00 uur langs te komen. Er valt van alles te beleven rondom leven met dementie (waaronder Alzheimer). Zo is er een brede informatiemarkt, zijn er lezingen en workshops om aan een korte activiteit mee te doen.

Deelname is gratis

Je hoeft je alleen aan te melden via 046 4571130 of stuur een mail met je naam en het aantal personen naar info@mcc-omnes.nl

Locatie

Fortunastadion, Milaanstraat 100 in Sittard (parkeren in de parkeergarage).

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.