Verbreding A2

Dinsdag 13 september 2022

Om de verbreding van de A2 bij het Vonderen – Kerensheide goed uit te kunnen voeren, sloot Rijkswaterstaat op maandag 12 september 2022 overeenkomsten met de provincie Limburg, het waterschap Limburg en de gemeenten Echt-Susteren, Sittard-Geleen en Stein.

18km wordt verbreed tussen knooppunt Het Vonderen en Kerensheide. Verschillende viaducten worden vernieuwd, meerdere faunapassages en een groenzone van 15m breed worden aangelegd en de geluidswal wordt verhoogd en verlengd.

Met het tekenen van de overeenkomsten gaat het project de uitvoerende fase in. Zo komt de schop de grond in weer een stap dichterbij.

Klik hier om het hele nieuwsbericht van Rijkswaterstaat te lezen.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.