Storing straatverlichting

Donderdag 8 september 2022

Misschien is het je ook opgevallen, in onze gemeente gaan een aantal lantaarnpalen te laat of zelfs helemaal niet aan. Er blijkt een netwerkstoring te zijn bij netwerkbeheerder Enexis, waardoor de lantaarnpalen niet naar behoren functioneren.

De storing doet zich voor in de hele provincie Limburg. Ook in de gemeente Stein hebben diverse mensen de storingen aan ons gemeld. Waarvoor onze dank.

Enexis werkt op dit moment hard aan een oplossing, zodat alle lantaarnpalen het zo snel mogelijk weer doen. Zodra de storing is verholpen, laten we dat via een nieuwsbericht weten.

Melding maken

Als je een storing of schade van de openbare verlichting wil melden, dan kan dat via dit formulier.

Onveilige situatie?

Zie je ergens een onveilige situatie ontstaan doordat de verlichting het niet doet? Dan kun je dit doorgeven door te mailen naar info@gemeentestein.nl.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.