Op 1 en 3 juli vindt Triathlon Stein weer plaats!

Vrijdag 24 juni 2022

Na een afwezigheid van 2 jaar door Covid-19 vindt dit jaar weer een nieuwe editie van Triathlon Stein plaats. Op 1 en 3 Juli organiseert Triathlon Stein een vol programma. Op 1 Juli kunnen de kleine sportievelingen deelnemen aan de Ironkids wedstrijden welke plaatsvinden in en om het Steinerbos.

Op 3 Juli vinden er tussen 10.00 uur en 15.00 uur de diverse wedstrijden plaats waaronder een sprint triathlon en een lange afstand. Dit jaar is er tevens een mogelijkheid voor paratriatleten om deel te nemen.

Wat betekent dit voor omwonenden?

Vanaf ongeveer 09.30 tot ongeveer 15.00 uur zullen diverse wegen afgesloten zijn en kun je de atleten actief door de kerkdorpen van de Gemeente Stein zien racen. Bewoners langs het parcours hebben inmiddels een bewonersbrief ontvangen met de details over het parcours en de specifieke tijdstippen. Verkeersregelaars zullen aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt.

Zien wij je daar?

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken in Stein, Heerstraat centrum of langs het parcours. Wens je meer specifieke informatie omtrent parcoursen en tijdstippen kijk dan op www.triathlon-stein.nl

Verkeersmaatregelen vrijdagavond 1 juli 18.00-21.00 uur

• Bewoners van Drossaert Mangelschotstraat dienen hun auto elders te parkeren. In deze straat geldt vrijdagavond 5 juli een parkeerverbod.
  • Een weghelft Stadhouderslaan wordt afgesloten (éénrichtingsverkeer). Verkeer komend vanaf centrum kan via Stadhouderslaan Stein uitrijden. Verkeer komend vanaf Urmond wordt omgeleid via Mauritsweg.
  • Doorlaatpost Dross J. van Kesselstraat

Verkeersmaatregelen zondag 3 juli

• Heerstraat-Centrum/Zuid volledig afgesloten thv rotonde De Grous.
  • Heerstraat-Zuid t.h.v rotonde Steinderweg volledig afgesloten.
  • Kapelaan Berixstraat volledig afgesloten. Meers bereikbaar via brug Urmond.
  • Parkoers met fiets aan de hand bereikbaar. Betreden van het parkoers alleen op aanwijzing verkeersregelaar.
  • Brouwerij De Fontein blijft te voet bereikbaar.
  • Parkeerverboden Heerstraat-Centrum van MFC De Grous tot hele parkeerplaats Raadhuisplein (Luna).

Vragen?

Voor eventuele vragen over het evenement kun je contact opnemen met Ralph Jacobs op telnr. 06-12 96 89 51 of kijk op de Triathlon Stein website

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.